Deze foto's zijn scenes uit het theaterstuk Schemer en Kopzorg, gespeeld door theatergroep Ars in theater Achterom, Hilversum.

uit 2008 tot 2008 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

De Droom in de tuin

2008

Schemer en Kopzorg zijn al jaren op zoek naar 'het geheim van alles'.. Bang voor hun eigen schaduw en achtervolgt door hun voedstappen. Via hun eigen fantasie en een beetje toeval belanden ze in een ruimte waar het geheim van alles misschien wel te vinden is...

De Trance

2008

Dan beland Schemer ineens in een trance en komt hekwerk opdagen die al jaren dood is.. nog steeds weet hij wel raad.

Het gesprek met hun eigen schaduw

2008

Nadat ze hun voedstappen de deur hebben weggejaagd, moesten ze nog hun eigen schaduw om raad vragen..

schaduwspel2

2008

Hun eigen schaduw verteld dat het geheim van alles in de lucht hangt.. zo wit als sneeuw en dat ze het moeten onderzoeken in alle hoeken..

De ontdekking van het geheim

2008

Daar zien ze het hangen in de lucht.. zo wit als sneeuw, zo mooi, het lijkt wel een gedicht.. Wat je wil zit in je eigen fanatasie!

De ontdekking gaat verder

2008

Samen met de drie uitbeeldende dames, gaan Schemer en Kopzorg los in het geheim van alles, je fatasie is grenzenloos

fantasie is grenzenloos

2008

Bij gebrek aan foto's van de droom scene, het onweer en de schaduwdans, wat extra foto's van de ontdekking van het geheim van alles..!

meer mooie beelden

2008

Schemer: Jacques van de Kruis, Kopzorg: Yvonne Hesselmans, Uitbeeldende damens: Astrid de Beer, Hilde van Aken en Ria Hurkmans. Tekst: Ad de Bond. Vormgeving: Ik. Regie: Ellenoor Bakker. Kostuum: Sanne van Stolk. Licht: Rob Saras. Productie: Linda Leeflang. Flyer Rick Schellinkhout